5 Essential Elements For su kaçağı tespiti

Wiki Article

Termal Kamera: Su kaçağının olduğu noktayı tespit etmek için termal kameralar kullanıyoruz. Bu kameralar, su kaçağının oluşturduğu sıcaklık değişimlerini tespit ederek, kaçağın yerini belirlememizi sağlıyor.

Biz İstanbul Sarıyer’de TESİSAT, Doğalgaz ve dekorasyon işleri yapan yetkili bir firmayız. Su kaçağı ve atık su tıkanıklığında çözüm ortağı olarak Pro tesisat ile çalışıyoruz. En son 8 daireli bir apartmanın tıkanmış olan pik borularını Professional tesisattan ZEKARİYA usta ve Füruz usta ile yeniledik.

Tespit yapılana kadar araştırma yapılan bölge adeta inşaat haline gelir ve işlem bittikten sonra tadilat aşamasına geçilirdi.

Bu cihazların kullanım alanları ve işlevleri farklıdır. Sadece uzman kişilerin gerçekleştirebileceği cihazla su kaçağı tespiti ile sorunlara ulaşmak oldukça kolay ve hızlıdır.

Merhaba ben ten yılı aşkın bu işi yapıyorum eğer su işleriniz varsa gönül rahatlığıyla güvenerek yaptırabilirsiniz tıkanık varsa kırmadan dökmeden makineyle açıyorum İstanbul geneli çalışıyorum

Tesisatçının görev tanımına dahil olan ve altyapısal olmayan işler arasında musluğun su kaçırması da yer alır. Evinizde sürekli su akıtan bir musluk varsa ve bu sorunu tek başınıza su kaçağı tespit çözemiyorsanız Mr Usta’nın profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz.

Kaçıran bölge büyükse su kaçağı tespiti su sızıntısı duvarlarda ve zeminde yoğun ıslaklığa sebep olur ve alt kata damlama olarak kendini gösterir. Duvarda su kaçağı bulma işlemi gelişmiş kameralı cihazlarla yapılmalıdır. Mersin tesisat firmamız son sistem kameralı cihazlarla duvar tesisat su kaçağını bulmaktadır.

Elbette semtimdeki sıhhi tesisat ustası da kazansın, fakat kazanırken kesin burasıdır, yok yok burasıdır, orası su kaçağı tespiti değilse burasıdır diyerek tahmin hesabı ile kırıp dökmesin.

1998 yılında çekıdekten yetısmıs bırı olarak sizlere sorunsuz kusursuz hızmet vermek ıcın burdayım

 Şimdi ise teknolojinin yardımı ile yaşanılan sorunlar kolaylıkla çözülür hale gelmiş durumdadır. Kameralı cihazlar, su kaçağının olduğu yerde devreye girerek sorunlu tesisat ya da pimaş borusundaanında sağlanır ve su kaçağı tespit hızlı bir şekilde tamiri yapılır.

Su kaçak bulma teknolojik cihazlar gardenımıyla kırmadan dökmeden kolayca bulunur. Bu sorun ortadan kaldırmak için tesisat ekibimiz sizlere seven/24 hizmet vermek için her zaman hazırdır. Su kaçak bulma aslında su kaçağı tespiti ile aynı işlemler sonucunda bulunur.

Termal su kaçağı tespit kameralar, kaçakların yerini sıcaklık tespiti ile yapar. Belli bir alana tutulduğunda sıcak su boruları içerisindeki sıcaklığı tespit ederler.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Teşekkür ediyorum ilgisi ve nezaketi için çOkay memnun kaldım başka bir sorun yaşarsam ev için tekrar çağırabileceğim biri

Report this wiki page